Dekang Fresh (Mint)

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Dekang Fresh (Mint)
  • Brend: Dekang
  • Kod proizvoda: 0265
  • Dostupnost: Za 2-3 Dana

Dekang Fresh (mint) je neduvanska tečnost za cigarete sa aromom mente

Dekang Fresh (mint) je neduvanska tečnost za cigarete sa aromom mente, najpoznatijeg proizvođača e-tečnosti na svetu. Dekang Fresh dolazi u bočici sa sigurnosnim poklopcem zapremine 10ml, što je ekvivalentno 10 paklica običnih cigareta.

Dekang duvanske tečnosti su proizvod svetskog lidera u proizvodnji tečnosti za elektronske cigarete. Svojom širokom paletom proizvoda, kvalitetnom izradom i ukusom, Dekang duvanske tečnosti su postale prvi izbor za sve one koji imaju najviše prohteve od svojih e-cigareta. Duvanske tečnosti Dekang dolaze u velikom broju specifičnih aroma koje pružaju teksturu dima, intenzitet arome i volumen pare bez premca na tržistu. Dekang je jedina kompanija koja za svoje e-tečnosti koristi isključivo nikotin dobijen iz prirodnih listova duvana, tako da dobijete najfinije i najbezbednije duvanske tečnosti Dekang. Duvanske tečnosti za elektronske cigarete Dekang postaće Vaš prvi i nezaobilazni izbor.

Uz duvanske tečnosti za elektronske cigarete obojićete dan aromom po Vašem izboru i uvek biti na korak od vrhunskog zadovoljstva. Klinički testirane, bezbedne za upotrebu, Dekang duvanske tečnosti ne sadrže štetne materije – 100% bez Diacetila i Dietilen Glikola.

  • 399.00 din.


  • 5 ili više kom. 370.00 din.

Dostupne opcije

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju

Slični proizvodi

Dekang Forest Story
Dekang Forest Story
399.00 din.
Dekang Balloon
Dekang Balloon
399.00 din.
Dekang Epp (Jabuka)
Dekang Epp (Jabuka)
399.00 din.
Dekang Mambo (Mango)
Dekang Mambo (Mango)
399.00 din.