Dekang Red Story (Jagoda)

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Dekang Red Story (Jagoda)
  • Brend: Dekang
  • Kod proizvoda: 0217
  • Dostupnost: Na lageru
Dekang Red Story (Strawberry) je neduvanska tečnost za cigarete sa aromom jagode, najpoznatijeg proi...

Dekang Red Story (Strawberry) je neduvanska tečnost za cigarete sa aromom jagode, najpoznatijeg proizvođača e-tečnosti na svetu. Dekang Red Story dolazi u Bočici sa sigurnosnim poklopcem zapremine 10ml, što je ekvivalentno 10 paklica običnih cigareta.

Dekang neduvanske tečnosti su proizvod svetskog lidera u proizvodnji tečnosti za elektronske cigarete. Svojom širokom paletom proizvoda, kvalitetnom izradom i ukusom, Dekang neduvanske tečnosti su postale prvi izbor za sve one koji imaju najviše prohteve od svojih e-cigareta. Neduvanske tečnosti Dekang dolaze u velikom broju specifičnih aroma koje pružaju teksturu dima, intenzitet arome i volumen pare bez premca na tržistu. Dekang je jedina kompanija koja za svoje e-tečnosti koristi isključivo nikotin dobijen iz prirodnih listova duvana, tako da dobijete najfinije i najbezbednije neduvanske tečnosti Dekang. Neduvanske tečnosti za elektronske cigarete Dekang postaće Vaš prvi i nezaobilazni izbor. Uz neduvanske tečnosti za elektronske cigarete Dekang – badem, jabuka, banana, karamel i još puno ukusa, obojićete dan aromom po Vašem izboru i uvek biti na korak od vrhunskog zadovoljstva.

Klinički testirane, bezbedne za upotrebu, Dekang neduvanske tečnosti ne sadrže štetne materije – 100% bez Diacetila i Dietilen Glikola.

  • 399.00 din.


  • 6 ili više kom. 370.00 din.

Dostupne opcije

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju

Slični proizvodi

Dekang Forest Story
Dekang Forest Story
399.00 din.
Dekang Balloon
Dekang Balloon
399.00 din.
Dekang Teach (Peach)
Dekang Teach (Peach)
399.00 din.
Dekang Van (Vanila)
Dekang Van (Vanila)
399.00 din.