Dekang Tobacco

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Dekang Tobacco
  • Brend: Dekang
  • Kod proizvoda: 0153
  • Dostupnost: Na lageru
Dekang USA Mix je duvanska tečnost za cigarete najpoznatijeg proizvođača e-tečnosti na svetu. Deka...

Dekang USA Mix je duvanska tečnost za cigarete najpoznatijeg proizvođača e-tečnosti na svetu. Dekang USA Mix dolazi u bočici sa sigurnosnim poklopcem zapremine 10ml, što je ekvivalentno 10 paklica običnih cigareta.

Dekang duvanske tečnosti su proizvod svetskog lidera u proizvodnji tečnosti za elektronske cigarete. Svojom širokom paletom proizvoda, kvalitetnom izradom i ukusom, Dekang duvanske tečnosti su postale prvi izbor za sve one koji imaju najviše prohteve od svojih e-cigareta.

Duvanske tečnosti Dekang dolaze u velikom broju specifičnih aroma koje pružaju teksturu dima, intenzitet arome i volumen pare bez premca na tržistu. Dekang je jedina kompanija koja za svoje e-tečnosti koristi isključivo nikotin dobijen iz prirodnih listova duvana, tako da dobijete najfinije i najbezbednije duvanske tečnosti Dekang.

Duvanske tečnosti za elektronske cigarete Dekang postaće Vaš prvi i nezaobilazni izbor. Uz duvanske tečnosti za elektronske cigarete obojićete dan aromom po Vašem izboru i uvek biti na korak od vrhunskog zadovoljstva.

Klinički testirane, bezbedne za upotrebu, Dekang duvanske tečnosti ne sadrže štetne materije – 100% bez Diacetila i Dietilen Glikola.

  • 399.00 din.


  • 6 ili više kom. 380.00 din.

Dostupne opcije

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju

Slični proizvodi

Dekang Cohiba
Dekang Cohiba
399.00 din.