Dekang Lucky (Vegas Blend)

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Dekang Lucky (Vegas Blend)
  • Brend: Dekang
  • Kod proizvoda: 0117
  • Dostupnost: Za 2-3 Dana
Dekang USA Mix je duvanska tečnost za cigarete najpoznatijeg proizvođača e-tečnosti na svetu. Deka...

Dekang USA Mix je duvanska tečnost za cigarete najpoznatijeg proizvođača e-tečnosti na svetu. Dekang USA Mix dolazi u bočici sa sigurnosnim poklopcem zapremine 10ml, što je ekvivalentno 10 paklica običnih cigareta.

Dekang duvanske tečnosti su proizvod svetskog lidera u proizvodnji tečnosti za elektronske cigarete. Svojom širokom paletom proizvoda, kvalitetnom izradom i ukusom, Dekang duvanske tečnosti su postale prvi izbor za sve one koji imaju najviše prohteve od svojih e-cigareta.

Duvanske tečnosti Dekang dolaze u velikom broju specifičnih aroma koje pružaju teksturu dima, intenzitet arome i volumen pare bez premca na tržistu. Dekang je jedina kompanija koja za svoje e-tečnosti koristi isključivo nikotin dobijen iz prirodnih listova duvana, tako da dobijete najfinije i najbezbednije duvanske tečnosti Dekang.

Duvanske tečnosti za elektronske cigarete Dekang postaće Vaš prvi i nezaobilazni izbor. Uz duvanske tečnosti za elektronske cigarete obojićete dan aromom po Vašem izboru i uvek biti na korak od vrhunskog zadovoljstva.

Klinički testirane, bezbedne za upotrebu, Dekang duvanske tečnosti ne sadrže štetne materije – 100% bez Diacetila i Dietilen Glikola.

  • 399.00 din.


  • 6 ili više kom. 370.00 din.

Dostupne opcije

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju

Slični proizvodi

Dekang Cohiba
Dekang Cohiba
399.00 din.
Dekang Deluxe Tobacco (Dunhill)
Dekang Deluxe Tobacco (Dunhill)
399.00 din.
Dekang Desert Ship (Cam)
Dekang Desert Ship (Cam)
399.00 din.