Detalji Isporuke

Za sve porudžbine pravnih lica preko 8000 dinara, a 4000 dinara za fizička lica, isporuka je besplatna za teritoriju cele Srbije. Kako je potražnja za drugim uslugama kurirskih službi porasla, obaveštavamo Vas da smo počeli da šaljemo pakete i POST EXPRESS kurirskom službom. Sada je moguća isporuka paketa i subotom u odredjenim delovima Srbije. Pošto je rad sa dve kurirske službe otežan, kako bi osigurali isporuku Vašeg paketa molimo da posebno obratite pažnju na podatke i adresu koju ostavljate prilikom poručivanja.

Cena poštarine zavisi od težine paketa i otkupa, ukoliko nema otkupa cena poštarine je oko 300din. Ukoliko je paket sa otkupom cena poštarine se uvećava prema važećem cenovniku odredjene kurirske službe za tu uslugu.


Kako bi isporuka bila uspešna, molimo kupce da dostave tačno ime, prezime, adresu i kontakt telefon ili da se registruju na sajtu.

 

Sve porudžbine koje su napravljene do 14h šaljemo istog dana, vreme isporuke zavise od kurirskih službi. U slučaju da su naručeni proizvodi na lageru, rok isporuke je 1-5 radnih dana (obično u roku od 48h) od trenutka kada kupac potvrdi svoju kupovinu na sajtu.

U slučaju kada naručeni artikli nisu na lageru, kupac će biti obavešten o izmeni roka isporuke.

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

 

Pošiljke se ne šalju subotom. Za porudžbine nastale posle 14h paket se šalje sledeći radni dan. Izuzetak su neradni dani i praznici.

Ukoliko se porudžbina napravi u petak i vikendom posle 14h paket se šalje u ponedeljak, očekivano vreme isporuke je u utorak izuzev praznicima o kojima se možete informisati na sajtu kurirskih službi.

Ukoliko se porudžina napravi u petak do 14 očekivana isporuka je u subotu ukoliko u Vašem gradu kurirske službe dostavljaju vikendom, u suprotnom očekivano vreme isporuke je u ponedeljak.

 

Ukoliko pošiljka kasni možete nas kontaktirati za broj porudžbenice.