Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /www/webvol26/78/ou0v0axobnm9qmv/e-tech.rs/storage/modification/catalog/controller/common/menu.php on line 64 Liquideo Fifty Blue Alien

Liquideo Fifty Blue Alien

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Liquideo Fifty Blue Alien
  • Brend: Liquideo
  • Kod proizvoda: 3650
  • Dostupnost: Nema na stanju

Zabranjena online prodaja po novom zakonu. Sve naše proizvode možete naći u našim maloprodajama.


Liquideo Fifty Blue Alien je nikotinska so, prava ekplozija mešavine koktela plavog curacao, maline i sa malim dodatkom mente koji će osvežiti ukus.

Zabranjena online prodaja po novom zakonu. Sve naše proizvode možete naći u našim maloprodajama.


Liquideo Fifty Blue Alien je nikotinska so, prava ekplozija mešavine koktela plavog curacao, maline i sa malim dodatkom mente koji će osvežiti ukus.  Liquideo Blue Alien dolazi u bočici sa sigurnosnim poklopcem zapremine 10ml.

Liquideo je francuska kompanija specijalizovana za proizvodnju i distribuciju e-tečnosti širom Evrope.

Liquideo tečnosti proizvedene su od strane renomiranih strunjaka u oblasti hemije i tehnologije u savremeno opremljenim francuskim laboratorijama sa ciljem da na inovativan način zadovolje ukuse i potrebe potrošača.

Detaljnom analizom evropskog tržišta i potrošača, Liquideo tim je razvio široku paletu aroma u četiri različitih nivoa nikotina koje zadovoljavaju novu direktivu EU (2011/84/EU).

Osim prirodnih aroma Liquideo tečnosti sadrže biljni glicerin i propilen glikol u dozama koje je takođe odobrila francuska Agencija za zdravlje i medicinu.

Svaka aroma ponaosob podleže kontinuiranoj kontroli kvaliteta i sastojaka a moderan dizajn bočice napravljen je za praktično rukovanje i svakodnevno praćenje nivoa tečnosti.

  • 480.00 din.


  • 3 ili više kom. 460.00 din.
  • 6 ili više kom. 420.00 din.

Dostupne opcije

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju