VooPoo Drag X 80W

0 recenzije / Napiši recenziju

  • VooPoo Drag X 80W
  • Brend: VooPoo
  • Kod proizvoda: 3776
  • Dostupnost: Na lageru
Voopoo Drag X VW POD pokreće izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Kapacitet tank kertridža je čak 4.5ml...

Voopoo Drag X VW POD pokreće izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Kapacitet tank kertridža je čak 4.5ml. Modernog je dizajna i jako lepo leži u ruci, a na ekranu u boji visoke rezolucije su prikazani svi parametri bitni za rad uređaja.

Rad Drag X uređaja kontroliše čuveni GENE elektronski čip, ovde u verziji Gene.TT. GENE.TT verzija elektronskog čipa je prilagođena potrebama POD uređaja nove generacije i donosi nekoliko fenomenalnih rešenja.

SMART opcija GENE.TT elektronike pomaže neiskusnim korisnicima, tako što pri ubacivanju kertridža sa zamenskom glavom očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor.

Ako skinete pa nakon određenog vremena vratite atomizer, uređaj će vratiti vrednost snage na poslednju koju ste koristili sa tim atomizerom!

U SMART režimu se izlazna snaga može postaviti samo u opsegu preporučenom za taj otpor grejača!

Sa 3 brza klika se prebacuje u RBA režim. U ovom režimu nema preporučene snage niti dozvoljenog opsega, korisnik snagu postavlja prema ličnim afinitetima.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja, a zamenska glava se samo ubaci (utisne) u ležište kertridža. Osnova kertridža je okrugla, tako da će raditi kako god da ga ubacite u ležište.

Drag X donosi interesantno rešenje za podešavanje protoka vazduha, preko polugice na sredini uređaja se sinhronizovano otvaraju/zatvaraju otvori za vazduh na boku.

Za razliku od Drag S, Drag X nema mogućnost izbora da li ćete koristiti manuelno (klik na prekidač) ili automatsko aktiviranje grejača. Na Drag X se grejač može aktivirati isključivo klikom na prekidač.

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave mogu menjati zasebno. Drag X koristi tzv PnP zamenske glave, već poznate i priznate među vaperima širom sveta. U ponudi je nekoliko različitih verzija, za MTL korišćenje i za DTL korišćenje. Postoji i nekoliko RBA glava za Vinci, gde korisnik može sam da napravi i postavi grejač prema svojim afinitetima.

  • 5,490.00 din.

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju

Slični proizvodi

VooPoo PnP Zamenski Grejač
VooPoo PnP Zamenski Grejač
499.00 din.
VooPoo Argus MT Mod 3000mAh
VooPoo Argus MT Mod 3000mAh
5,999.00 din.