KangerTech AeroTank Mini Atomizer

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Brend: KangerTech
  • Kod proizvoda: 0833
  • Dostupnost: Na lageru
Aerotank mini kliromizer izrađen je od metala, kompletno je rasklopljiv, poseduje zamenske dual-co...

Aerotank mini kliromizer izrađen je od metala, kompletno je rasklopljiv, poseduje zamenske dual-coil glave – grejači i sistem kontrole protoka vazduha . Tank kapacita 1.5ml izrađen je od Pyrex stakla. 

Usnik je od SS čelika. eGo navoj omogućuje montažu na sve eGo baterije. Koristi dual-coil glave koji obezbedjuje znatno više pare od standardnih glava, poseduje dva grejača koji pruža veće uživanje u obilnoj pari.  Airflow sistem kontrole vazduha omogućava korisniku da na jednostavan način prilagodi protok vazduha kroz isparivač svojim potrebama. Jednostavnim okretanjem prstena na dnu isparivača se šteluje količina protoka vazduha.

Zamenski dual-coil grejač se nalazi sa donje strane i na taj način mu je obezbeđeno konstantno natapanje, tečnost se puni sa donje strane tako sto se isparivač skine sa baterije, odvrne nosač grejača i niz zid tanka sipa tečnost 1-2mm od vrha cevčice koja se nalazi u centralnom delu isparivača. Preporučeno je pranje isparivača dva puta nedeljno. Neophodno je menjati glavu-grejač u periodu od 15-20 dana, u zavisnosti od inteziteta korišćenja cigarete. Aerotank mini kliromizer vrlo lako i jednostavno puni, čisti i održava. Tank koji je izrađen od Pyrex stakla tako da je u ovom kliromizeru aroma tečnosti izraženija nego u kliromizerima sa plastičnim tankovima. Takođe se ni ukus tečnosti ne zadržava u zidovima klira kada promenite tečnost. Aerotank mini kliromizer dolazi u pakovanju sa dve glave-grejača.

  • 1,590.00 din.

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju