Eleaf iStick T80 3000mAh VW/TC MOD baterija

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Eleaf iStick T80 3000mAh VW/TC MOD baterija
  • Brend: Absolem
  • Kod proizvoda: 3607
  • Dostupnost: Na lageru

iStick T80 je uređaj skladnih dimenzija koji jako lepo leži u ruci. Upravljanje je jednostavno, prekidači su kvalitetni i brzog odziva, sa jasnim hodom.

iStick T80 je uređaj skladnih dimenzija koji jako lepo leži u ruci. Upravljanje je jednostavno, prekidači su kvalitetni i brzog odziva, sa jasnim hodom.

Dostupni su režimi izmenljive snage (VW, max. 80W) i kontrole temperature (TC tj. VT). U VT režimu se može vršiti izbor između Ni (nikl), Ti (titanijum), SS (čelik) grejača tj setapa. Osim njih, postoje i tri TCR režima koje korisnik može sam programirati, ukoliko namerava da koristi neku od nestandardnih grejnih žica.

Uređaj poseduje sada već standardne bezbednosne opcije: paljenje/gašenje sa 5 brzih klikova, zaključavanje parametara (radi izbegavanja njihove slučajne promene), sistem zaštite (od pregrevanja, kratkog spoja atomizera, preteranog pražnjenja baterije, prepunjavanja baterije, itd...).

Konektor je sa standardnim 510 navojem, pa se na njemu mogu koristiti svi aktuelni atomizeri. Konektor je prilično širok i podržava korišćenje atomizera do 25mm u prečniku.

OLED displej je jasnijeg prikaza nego kod prethodnih modela iz iStick serije. Sadrži podatke o svim važnim parametrima uređaja (snaga/temperatura, otpor grejača, napunjenost baterije, izlazna snaga)


Punjenje se vrši preko USB Tip-C porta! Uređaj podržava punjenje strujom do 2A snage, preporuka je da se zbog dužeg životnog veka baterija puni strujom manje snage. Baterija se može puniti i preko USB porta na Vašem računaru. Baterija je Passthrough, dakle može se koristiti i dok se puni.

  • 5,990.00 din.

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju