KangerTech iKEN Kit 230W MOD 5100mAh

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Brend: KangerTech
  • Kod proizvoda: 3606
  • Dostupnost: Na Stanju

Novi uredjaj Kangertech IKEN je pravi džek medju uredjajima koji ima da ponudi nešto svakom vajperu - od početnika do eksperta.

Novi uredjaj Kangertech IKEN je pravi džek medju uredjajima koji ima da ponudi nešto svakom vajperu - od početnika do eksperta. Ovaj snažni uredjaj može isporučiti do 230W na njegovoj integrisanoj bateriji kapaciteta od čak 5100mAh. iKEN je kompatibilan sa 2A brzim punjenjem koje se jednostavno ostvaruje preko micro USB porta. Sa ovim kapacitetom baterije čak i nazahtevniji vajperi će izdržati ceo dan pa čak i više od toga.


Ovaj uredjaj poseduje kontrolu temperature i nudi tri moda za ekstremno podešavanje i komfort pri korišćenju bilo kog grejača. Plus njegov veliki ekran u boji omogućava čitljive podatke i informacije o trenutnim podešavanjima.


iKEN tank je kapaciteta 4ml i puni se odozgo. Podešavanje protoka vazduha je takodje sa gornje strane. Ovaj tank pruža punu aromu i proizvodi odličan kvalitet pare u kombinaciji sa svojim dizanom protiv curenja i prskanja.


Koristi poznate SSOCC serije grejača i kompatibilan je sa celom serijom tako da možete birati koji otpor želite. U ovom setu se nalazi grejač 0,2ohm dizajniran da pruži dosta pare i arome dok iskorišćava veliku snagu uredjaja.

  • 5,990.00 din.

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju