Vaporesso Xros 3 Mini

0 recenzije / Napiši recenziju

  • Brend: Vaporesso
  • Kod proizvoda: 3686
  • Dostupnost: Na lageru

Vaporesso Xros 3 Mini je novi uredjaj kompanije Vaporesso dizajniran za portabilnost, praktičnost i jednostavnost. Poseduje bateriju od 1000mAh koja je biti dovoljna za dugo parenje. Kertridž je kapaciteta 2ml. Aktiviranje je automatsko.


Kertridži se pune odozgo i dizajnirani su za lako punjenje koje se vrši pomeranjem usnika u stranu (lomljenje) tako da nije potrebno skidanje kompletnog kertridža. Mesh grejač unutar kertridža doprinosi bržem zagrevanju i boljoj aromi. Kertridž je sa grejačem snage 0.6ohm.

Vaporesso Xros 3 Mini je novi uredjaj kompanije Vaporesso dizajniran za portabilnost, praktičnost i jednostavnost. Poseduje bateriju od 1000mAh koja je biti dovoljna za dugo parenje. Kertridž je kapaciteta 2ml. Aktiviranje je automatsko. Kertridž je sa grejačem snage 0.6ohm.


Kertridži se pune odozgo i dizajnirani su za lako punjenje koje se vrši pomeranjem usnika u stranu (lomljenje) tako da nije potrebno skidanje kompletnog kertridža. Mesh grejač unutar kertridža doprinosi bržem zagrevanju i boljoj aromi.

  • 2,999.00 din.


Dostupne opcije

Napiši recenziju

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili recenziju

Slični proizvodi

Uwell Caliburn A3 POD
Uwell Caliburn A3 POD
3,200.00 din.
Vaporesso Xros 3
Vaporesso Xros 3
3,999.00 din.
Vaporesso Xros kertridž POD
Vaporesso Xros kertridž POD
449.00 din.
Vaporesso Xros 3 Nano
Vaporesso Xros 3 Nano
3,899.00 din.